Select Page

O NAMA

Djelatnosti kojima se bavimo

Usluge građevinske mehanizacije

Nudimo velik izbor građevinskih strojeva i komponenata građevinske mehanizacije, za Vašu što lakšu i sigurniju gradnju.

Vidi više

Iskopi

Svaki građevinski rad zahtjeva i dobru tj. pravovremenu pripremu. Iskop je jedan od ključnih koraka u pripremi građevinskog zemljišta.

Vidi više

Uređenje vrtova, parkova, travnjaka i ostalih zelenih površina

Našu ljubav prema prirodi pretočili smo u djelatnost hortikulture; koja se u našoj ponudi nalazi još od 2008. godine. Uređenje vrtova, okućnica, parkova i ostalih zelenih površina dolazi kao svojevrsni šlag na tortu ili pak točka na ‘’i’’ prethodnim djelatnostima.

Vidi više

Pripremni i izvršni radovi u građevinarstvu niskogradnja

Kao logičan nastavak naših djelatnosti; slijede pripremni i izvršni radovi u građevinarstvu -točnije niskogradnji.

Vidi više

Zahvaljujući dugogodišnjoj tradiciji, iskustvu i ljubavi koju kompletan tim ulaze u čitavo poslovanje; Rimanić obrt slovi za jednu od najuspješnijih firmi u svom sektoru. Iskusni tim profesionalaca uči i usavršava svoje ionako bogato znanje svakim novim projektom. Ulaganjem u nove tehnologije, poglavito u području građevinske mehanizacije; Rimanić obrt ostaje u korak s vremenom te svojim klijentima nudi samo najbolju uslugu. Posvećenost i profesionalnost neke su od glavnih odlika koje krase sve pojedince uključene u rad obrta. Obratite nam se s povjerenjem i dozvolite nam da Vam pokažemo zašto  već dugi niz godina zaista konkurentno i uspješno poslujemo.